Lifestyle

Ex van Britney Spears verstoord haar huwelijk met Sam Asghari

Ex van Britney Spears verstoord haar huwelijk met Sam Asghari

Britney Spears en haar verloofde Sam Asghari zijn gisteren in het huwelijksbootje gestapt, maar het een en ander liep niet helemaal soepel tijdens de bruiloft. Een van Britneys exen probeerde het huwelijk namelijk nog te verstoren tijdens zijn live-stream op Instagram. 

Britney Spears zegt 'I do'

Britney Spears en Sam Asghari ontmoetten elkaar in 2016 op de set van de videoclip voor het nummer Slumber Party en zijn sinds september vorig jaar verloofd, direct nadat haar vader geen curatorschap meer over de zangeres had. Sinds gisteren mag de zangeres Sam Asghari eindelijk haar man noemen. De twee zeiden 'I do' tegen elkaar tijdens hun huwelijk in Los Angeles, zo bevestigt Sams manager aan People. De zangeres droeg een fantastische jurk van Donatella Versace en liep op het nummer I Can’t Help Falling in Love van Elvis Presley naar het altaar. Er waren ongeveer honderd mensen aanwezig bij de bruiloft, zoals Madonna, Paris Hilton en Drew Barrymore. Britney's zoons. moeder Lynn, vader Jamie en zusje Jamie Lynn  waren helaas niet van de partij.

Live op Instagram

Het was helaas niet alleen maar sprookjesachtig voor Britney, want Jason Alexander, de man met wie Britney in 2004 trouwde in Las Vegas maar 55 uur later alweer scheidde, zorgde voor opschudding tijdens het huwelijk. Jason ging live op Instagram, waardoor zijn volgers konden zien dat hij binnen in het huis de aanwezige beveiligers vertelde uitgenodigd te zijn door Britney. Hij filmde ook binnen in de partytent die voor de ceremonie was opgezet in de tuin. Vervolgens riep hij dat ze ‘zijn eerste en enige vrouw is en dat hij moest ingrijpen’. Hij werd uiteindelijk wel ingerekend door de politie. 

Miskraam

Na vijftien jaar, kondigde Britney Spears op 12 april aan dat ze weer zwanger was, maar helaas heeft Britney een miskraam gehad. "Misschien hadden we moeten wachten met het aankondigen van de komst van ons kindje, maar we waren zo enthousiast dat we het nieuws meteen wilden delen", zo schreef ze op Instagram. Ze zei ook dat ze zullen blijven proberen om een kindje te krijgen. "De liefde die wij voor elkaar hebben is onze kracht. We zijn dankbaar voor jullie steun."

Deel dit artikel
Back to top