Fashion

10x excessieve shopping sprees van celebs

Je hebt het je vast wel eens voorgesteld: hoe zou het zijn om een paar miljoen op de bank te hebben staan en helemaal los te gaan tijdens een waanzinnige shopsessie? Celebs weten daadwerkelijk hoe dat is en daarom hebben we een top 10 opgesteld met bekende koppen en hun buitensporige shopgedrag!

Een bedrag dat voor ons gelijk staat aan een jaarsalaris, kunnen celebs in een uurtje uitgeven aan een paar designer bags of outfits. Tja, verschil moet er zijn. De volgende tien celebrities staan bekend om de gigantische bedragen die ze af en toe uitgeven tijdens shopping sprees. Lees en smul mee!

Britney Spears heeft in meerdere interviews verkondigd dat ze graag gaat winkelen als ze zich down voelt. Het maakt niet uit of ze dan een peperdure winkel of een goedkoop zaakje binnenloopt, ze móet simpelweg wat kopen. De meest extreme uitgaves waar wij van weten deed ze toen haar ouders scheidden in 2002. Ze kocht toen een bed ter waarde van 20.000 dollar en een huis voor haar moeder, wat haar zo'n 4,5 miljoen dollar kostte.

10x excessieve shopping sprees van celebs britney spears

Britney Spears probeert tevergeefs incognito te shoppen

Justin Bieber mag dan jong zijn, hij doet vrij volwassen aankopen. In een G-Star winkel in New York gaf hij een keer 3000 dollar uit aan jacks, jeans en ondergoed. Wie zegt dat alleen meiden van shoppen houden?

Als Kim Kardashian niet een bepaald product aan het aanprijzen is, dan koopt ze wel iets. En dan bij voorkeur iets van de duurste modehuizen die onze aardbol rijk is. Tijdens een stedentrip in Parijs legde ze samen met haar moeder 100.000 dollar neer voor zeven fancy handtassen. Dat ze de bags bij luxe modehuis Hermès kocht verklaart meteen de hoge totaalprijs.

10x excessieve shopping sprees van celebs kim kardashian

Kim Kardashian doet waar ze goed in is: shoppen!

Als je ooit de kans krijgt om ergens een minuut gratis te shoppen, vraag dan Will.I.Am om je te assisteren. Snel shoppen kan hij namelijk als de beste. De Black Eyed Peas zanger liet ooit de Vivienne Westwood in Londen vroegtijdig sluiten zodat hij voldoende privacy had tijdens het winkelen. Vervolgens spendeerde hij in 30 minuten tijd 23.000 dollar aan Westwood creaties. Het schijnt dat hij het personeel er zelfs van had overtuigd om hem flink wat korting te geven.

Madonna betaalt haar personal trainers een flink fortuin, maar ze houdt natuurlijk genoeg geld over om ook af en toe lekker te shoppen. Niet dat de material girl daarvoor naar een doodnormale winkel gaat. Ze bladert gewoon door look books van designers en wijst dan aan wat ze wilt hebben. Wat het mag kosten? Zo'n 60.000 dollar per merk.

10x excessieve shopping sprees van celebs madonna

Madonna heeft flink wat duiten geïnvesteerd in haar lijf

Acteur Brad Pitt verwent zijn kinderen graag. Zo kocht hij voor zijn tomboy dochtertje Shiloh een keer de complete jongescollectie op in een boetiek in Parijs. Dochterlief Zahara koos juist voor girly outfits, dus voor haar werd ook het nodige ingeslagen. Uiteindelijk mocht papa Pitt 10.000 dollar afrekenen.

Het is geen geheim dat Beyoncé en manlief veel geld uitgeven aan zichzelf, elkaar en hun kindje Blue Ivy Carter. Ook in Queen B's stage outfits wordt het nodige geld gestopt. Voor haar optreden tijdens de BET Awards schafte ze een Balenciaga ensemble aan, bestaande uit een goudkleurige legging en bra top ter waarde van 100.000 dollar. Ka-ching!

10x excessieve shopping sprees van celebs beyoncé

Beyoncé in haar golden Balenciaga outfit

Een paar tientjes, meer geven we niet zo snel uit aan een lamp. Jennifer Aniston heeft duidelijk andere ideeën over wat een lampenkap mag kosten. Onlangs nog bezocht de actrice een vintage lampenwinkel in New York en besteedde daar 20.000 dollar aan verlichting.

Als Victoria Beckham gaat shoppen, dan doet ze het ook goed. In Milaan gaf de ontwerpster een tijdje geleden 1 miljoen (!) pond uit in lokale winkels. Ze kocht er onder meer handtassen (goh), schoenen, jurken, koffers, zonnebrillen, banken, twee pakken en een Rolex voor hubby David. Deze vrouw heeft shopping skills. En enorm veel geld, obviously. Zelf vergelijkt ze shoppen met drugs: "It's like a drug. The more you have the more you want."

10x excessieve shopping sprees van celebs victoria beckham

Shoppen op Louboutin palen, het is een doodnormale zaak als je Victoria Beckham heet

Net als Brad Pitt geeft acteur John Travolta regelmatig a lot of money uit aan zijn dochter Ella. Hij spendeerde eens 12.000 dollar bij Neiman Marcus en daar kreeg dochterlief kleding, knuffels en een beeldige ketting voor terug.

Na dit fashionable lijstjes zin gekregen in meer '10x' artikelen? Wij voorzien je er graag van!

- 10x grootste fall 2012 trends

- 10x redheads in de modellen business

- 10x broers en zussen in de mode

Ben jij wel eens los gegaan tijdens een shopping spree?

(Door: Joyce)

(Bron: The Frisky)

Deel dit artikel
Back to top