Fashion

Amy Winehouse in tranen

Het gaat slecht met Amy Winehouse. Paparazzi spotten de aan drank en drugsverslaafde zangeres huilend op straat. De reden: dagenlange ruzies met kersverse echtgenoot Blake Fielder-Civil.

Amy werd vol tranen betrapt op de straten van München. Volgens geruchten had de zangeres knallende ruzie gehad met haar man Blake, iets wat ze dagelijks doen. Vrienden zeggen dat hij vaak last heeft van agressieve buien en dat Winehouse daar altijd de dupe van is. “Ze zijn backstage altijd aan het bekvechten en als hij zich verveelt, beveelt hij Amy om weg te gaan. Ook als ze middenin een optreden zit”, aldus een bron. Op deze foto heeft ze er waarschijnlijk weer flink van langs gekregen. Poor girl.

Amy Winehouse

Ondanks de waarschuwingen van alle kanten, blijft de zangeres altijd nog opkomen voor haar man. Ze ziet hem als degene die haar leven heeft gered, toen ze onder invloed van drugs op een hotelkamer werd gevonden. “Amy’s team kan niet werken onder deze omstandigheden, maar toch rent ze altijd weer terug naar haar man”, aldus een bron. “Hij dreigt vaak terug te vliegen naar Amerika.”

Tijd voor rehab en een nieuwe vent?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top