Fashion

Geveild: paparazzo’s sok

Britney reed vorige week in alle ophef per ongeluk over de voet van een paparazzo. Niet zo gek: dat krijg je als je omringd wordt door opdringerige fotografen. Het slachtoffer probeerde een slaatje te slaan en zette zijn sok online te koop.

Tegenwoordig probeert iedereen geld te verdienen aan de sterren. Stond er eerder een hondenvoerblik van Paris Hilton te koop op EBay, nu staat er weer een-door-Britney-overreden-sok op. Tja, het is maar net wat je leuk vindt.

Britney reed vorige week over de tenen van een fotograaf. Toen zij door had dat ze ergens over heen reed, stapte ze uit de auto om vervolgens in huilen uit te barsten (??). Gelukkig deed ze met deze daad eens iets goeds: de opbrengst van de sok gaat regelrecht naar het Children’s Defense Fund. Deze liefdadigheidsinstelling zet zich in voor het welzijn van kinderen in Amerika. Een geluk bij een ongeluk!

Ander keer maar met de fiets Brit?

Voor degenen die wel geïnteresseerd zijn in een stinkend, met bandensporen besmeurde sok, check dan de site van EBay. Het hoogste bod staat al op meer dan duizend dollar. Ga jij bieden?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top