Fashion

Bas Kosters veilt kinderwagens voor goed doel

Bas Kosters werd door (Bugaboo)RED gevraagd om twee unieke kinderwagens te ontwerpen. Het speciale project gaat nu verder dan alleen een exclusief ontwerp. De Bugaboo Cameleon en Bugaboo Bee zullen van 1 tot 8 maart op Ebay geveild worden. De opbrengsten daarvan gaan naar Global Fund; een organisatie die als doel heeft Aids uit Afrika te bannen.

Bas Kosters met Bugaboo

Bas Kosters presenteerde zijn hippe kinderwagens tijdens zijn spetterende ‘Fashion Mutant’ show tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Daarvoor liet hij zich inspireren door de kunst en cultuur van Afrika.

Omdat Bas bekend staat om zijn cartoonistisch ontwerpen, was het vanzelfsprekend dat de kinderwagens een kleurrijke verschijning zouden zijn.


Bas Kosters Bugaboo 2 Bas Kosters Bugaboo 4

Bugaboo heeft laten weten dat ze zó tevreden zijn met de samenwerking met Bas Kosters, dat fashion designers Marc Jacobs, Paul Frank en Gwen Stefani zullen volgen. De veiling is nog tot 8 maart aan de gang. Wil jij meedoen? Bieden op de bijzondere Bas Kosters + (Bugaboo)RED ontwerpen kan via Bugaboo.com of ebay.com/Bugaboo.

(Tekst: Precilla)

Deel dit artikel
Back to top