Fashion

Britney’s dramadag

Opnieuw slecht nieuws van het Britney front. Donderdag is voor miss Spears uitgelopen op een dramadag waarop ze hoorde dat ze haar kids voorlopig niet meer mag bezoeken én ze ook nog eens over de voet van een paparazzo reed.

Na een spoedzitting heeft de rechter besloot dat onze Brit voorlopig haar zoontjes Sean Preston en Jayden James niet meer mag zien. Eerder was besloten dat de boys één nacht per week bij hun moeder mochten logeren maar die beslissing is nu ingetrokken. De zangeres moest van de rechter namelijk meewerken aan onaangekondigde, wekelijkse alcohol- en drugstests maar Britney weigerde haar contactgegevens aan het team te geven dat de tests zou afnemen. Niet zo slim Brit, heb je soms nog iets te verbergen!?

De koek was nog niet op: de popprinses heeft bij haar vertrek uit een parkeergarage over de voet van een paparazzo gereden! Oeps big time… La Spears werd al de hele dag belaagd door een horde flitsende paparazzi en kreeg nauwelijks de kans om een stap te verzetten, laat staan een meter te rijden. Bij het toeterend wegrijden raakte ze per ongeluk een van de fotografen, die zijn voet in Jesus-Nike (met witte sportsok natuurlijk!) onder haar band plaatste… Geschrokken blijft Brit zitten maar de andere snapshot jagers moedigen de ster aan weg te rijden. Het is onduidelijk of de beste man aangifte heeft gedaan maar als je onderstaand filmpje bekijkt, zie je hem nu niet bepaald weg strompelen.

 

Just another day from Britney’s ordinary life

(Virginie)

PS Check op Hollywood.tv ook het uitgebreide 'wat ging er aan vooraf' filmpje en heb medelijden met de 25-jarige Spears. Je kunt zo toch niet normaal leven!

Deel dit artikel
Back to top