Fashion

Paris dumpt haar Zweedse god

Paris kon dan wel de Zweedse pizzabezorger Alex Vaggo aan haar ouders voorstellen, echt superverliefd was ze niet. Mevrouw heeft haar nieuwe vlam alweer gedumpt. Alex verveelde la Hilton alleen maar.

Stel je voor: je bent een Zweed, bent net klaar met je studie en besluit een jaar te backpacken in Amerika. Om geld te verdienen, neem je in Los Angeles aan baantje aan als pizzabezorger en op de één of andere manier loop je Paris Hilton tegen het lijf. Dat overkwam dus Alex. Meneer was in zijn nopjes, Paris was in haar nopjes, ze stelde hem voor aan haar ouders en werden dagelijks omringd door de paparazzi. Tot deze week, Hilton dumpte hem keihard. En dat terwijl Alex haar vorige week nog openlijk in de media prees om haar intelligentie.

Paris en Alex in gelukkige tijden. Alex Vaggo heeft Amerika verlaten.

"Paris vindt Alex er geweldig uitzien, maar ze is nogal snel verveeld in een relatie", aldus een vriendin. "Hij was te verlegen en te stil voor haar." De erfgename lijkt niet zo te zitten met de breuk. Ze werd afgelopen week al feestend gespot met Kid Rock, de ex van Pamela, die weer op haar beurt met de ex van Paris heeft (Rick Salomon). Volg je het nog?

Wat er nu met Vaggo gebeurt? Meneer is alweer op weg naar Zweden. Zijn American dream is helaas niet uitgekomen. Arme jongen…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top