Lifestyle

Zien: Paris Hilton (41) moeder geworden van eerste kindje

Zien: Paris Hilton (41) moeder geworden van eerste kindje

Je kent haar vast nog wel, de bekendste realityster uit de zero's (nog voor Kim Kardashian); Paris Hilton. In 2000 was zij hét mode icoon met onder andere haar Juicy Couture trainingspakken. De celeb is voor het grootste deel uit de spotlights verdwenen, maar zo nu en dan maakt een comeback. Inmiddels is ze moeder geworden.

Zien: Paris Hilton (41) moeder geworden van eerste kindje

Paris Hilton (41) heeft op Instagram de geboorte van haar eerste kind aangekondigd. Volgens Amerikaanse media is de baby, geboren uit een draagmoeder, een jongen. "Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe geliefd je al bent", schrijft Paris bij een foto van de baby. Paris en haar man Carter Reum startten tijdens de coronapandemie met de IVF-procedure, vertelde de realityster in december tijdens het The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala.

Klaar voor moederschap

“We begonnen omdat de wereld op slot zat. We wisten dat we een gezin wilden stichten en ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken.” Paris' man heeft al een dochter met realityster Laura Bellizzi. Paris Hilton en Carter Reum trouwden op 11 november 2021.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top