Fashion

Britney moet drugstest ondergaan

De drugsgeruchten van Britney Spears zijn de rechtbank niet ontgaan. De popdiva wordt nu streng in de gaten gehouden. Twee keer per week wordt ze op onaangekondigde tijdstippen getest op drugsgebruik.

De bekentenis van bodyguard Tony Barretto heeft heel wat losgemaakt, want als blijkt dat Britney wel eens drugs gebruikt, kan ze de voogdij over haar twee zoontjes kwijtraken. Om dit te controleren wordt mevrouw nu twee keer per week getest. Onaangekondigd!

Ook Kevin moet zich strikt houden aan de regels: hij mag twaalf uur voordat hij de kids onder zijn hoede neemt, geen druppel alcohol drinken of drugs gebruiken. Hetzelfde geldt voor Britney. Daarnaast moet deze laatste minstens twee keer per week, in totaal acht uur, worden begeleid door een opvoedcoach. Aan de hand hiervan kan worden gekeken hoe Spears omgaat met haar Sean Preston en Jayden James.

Britney Spears moet drugstest ondergaan

Om ervoor te zorgen dat de twee jongetje opgroeien in een goede omgeving, moeten hun ouders ook nog eens het programma Opvoeden zonder Strijd volgen en samen in ouderschapstherapie gaan. Verder mogen ze de kinderen geen lijfstraffen geven en geen minachtende opmerkingen over elkaar en elkaars familie maken waar de kids bij zijn.

Gelukkig wordt het gezin nu streng in de gaten gehouden. Laten we hopen dat het goed afloopt met Sean Preston en Jayden James.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top