Fashion

Bridget Maasland denkt aan kinderen

Als het aan Bridget ligt, ziet zij zich later wel als moeder. Maar om nou volgende week al zwanger te raken, is iets teveel van het goede. "Als het toch gebeurt, is het ontzettend welkom en krijgt het een warm nes,” aldus Bridget.

 

In het blad Elsevier praatte de Hoe word ik een New Yorkse vrouw- presentatrice over haar relatie met haar vriend Pepijn, waar ze al zeven jaar erg gelukkig mee is. Als je al zolang met elkaar hebt en de dertig al gepasseerd bent, dan gaat de biologische klok natuurlijk erg tikken. Toch is Maasland niet zo van het plannen: "Het kan dus best dat ik over een tijdje zeg: laten we het in ieder geval proberen, maar dan kan het zomaar nog twee jaar duren.”

Samen met Jim zet Bridget zich in voor straathondjes

Hebben Bridget en Pepijn naast ‘babyplannen’ ook nog trouwplannen? "Ik zou het niet erg vinden als hij het niet doet, maar ik zou het heel leuk vinden als hij me vraagt,” aldus Maasland. "Het is toch geweldig als iemand van de daken schreeuwt: 'Ik kies volledig voor jou', want dat is eigenlijk wat je dan doet."

Wij wensen de twee in ieder geval veel succes met alle plannen. Zou er dan over een jaartje al een Bridget of Pepijn junior rondlopen?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top