Fashion

Word de P.A. van P. Diddy

Altijd al gedroomd van een carrière als personal assistent van een celebrity. Dan biedt rapper/producer P. Diddy jou de ultieme kans.

Internetsite YouTube wordt overladen door zelfgemaakte filmpjes waarin fans vertellen waarom zij nou de perfecte personal assistents zijn. Enthousiaste kandidaten kunnen zich al een tijdje aanmelden als P.A. bij de rapper, maar tot nu toe heeft hij nog steeds niet ‘de ware’ gevonden.

In het filmpje dat P.Diddy heeft gemaakt, maakt hij zijn fans erg enthousiast. "Als je mijn assistent bent, kom je waarschijnlijk op plaatsen zoals deze," aldus de rapper, die zijn film inspreekt op een luxe jacht. "Ook moet je waarschijnlijk stapels tassen dragen, zoals deze hier.”

Word de P.A van P.Diddy P.Diddy

De ‘gelukkige’ mag dus zich wanen in een leven vol glamour, maar daarentegen ook fungeren als loopjongen/meisje (lees: sjouw je rot met Diddy’s Louis Vuittontassen). Klinkt niet echt als mijn droombaan…

Voor degenen die wél kans willen maken op een drastische carrièreswitch kunnen zich op YouTube nog steeds aanmelden. Een baan als P.A. van P.Diddy: lijkt het je wat?

 

(Elisah)  

Deel dit artikel
Back to top