Fashion

5 Australische fashion bloggers die je direct moet volgen op Instagram

Helemaal aan de andere kant van de wereld wonen enorm veel mooie fashion girls die je waarschijnlijk nog niet kende. Als je een echte Youtube lover bent is de kans groot dat je Australische fashion vloggers, zoals Chloe Morello en Lauren Curtis kent, maar er zijn ook loads of Australian fashion bloggers op Instagram die het kiezen van de perfecte outfits jaloersmakend goed onder de knie hebben!

We kunnen ons compleet verliezen in de mooie plaatjes van Instagram. Het ene account leidt weer tot het andere en het is bijna onmogelijk om niet geinspireerd te raken door de app. Met de Galaxy S8 van Samsung kun je al deze Instagram-kiekjes met haarscherp beeld bekijken, maar ook dankzij de hoge resolutie en de verbeterde frontcamera wordt het maken van een mooie foto een stuk makkelijker.

Samsung streeft er naar de sneltste smartphone of de markt te brengen. Scrollen door de coolste fashion girls uit Australië ging nog nooit zo makkelijk. Dus laat je inspireren door de street style looks van de minimalistische beauty's en cool girls down under, want ze hebben allemaal hun eigen stijl. Scroll snel verder voor de 5 coolste, Australische mode bloggers die je móét volgen op Instagram

@wethepeoplestyle

 

Updating the weather app with one arm, got my @williamandson on the other.

Een bericht gedeeld door Jessie Bush (@wethepeoplestyle) op


@brooketestoni

 

Sun's out. @elleryland via @my_chameleon, @levis, @manoloblahnikhq //

Een bericht gedeeld door Brooke Testoni (@brooketestoni) op


@harperandharley


@carmengracehamilton


@garypeppergirl

 

Second show of the day: on my way to @ferragamo ✨ Shot by @rodneydeane

Een bericht gedeeld door Nicole Warne (@garypeppergirl) op

Beeld thumb: Getty

Deel dit artikel
Back to top