Fashion

Britney mishandelt haar kids niet

De zaak die tegen Britney was gespannen (Brit scheen haar kinderen te mishandelen) zijn ongegrond verklaard. De popdiva hoeft zich dus nergens meer zorgen om te maken.

 

Dat was even schrikken voor Brit: ze werd ineens aangeklaagd, omdat ze zoontjes Sean Preston en Jayden James zou mishandelen. Door haar zouden de twee eet- en slaapproblemen hebben. Toch kan er geen voldoende bewijs gevonden worden, waardoor de zaak niet doorgaat.

Britney mishandelt haar kids niet... ...maar voor haar comeback moet ze echt broeken aanschaffen!

Wie uiteindelijk de klachten naar buiten heeft gebracht, is niet bekend. Maar iets zegt mij dat het ex Kevin Federline is. Hij doet er namelijk alles aan om de volledige voogdij over zijn twee kids te krijgen. Hij dagvaardde zelfs de assistente, de bodyguard, de manager en het kindermeisje van Britney. Deze moesten een boekje opendoen over het gedrag van Spears.

Wordt Britney weer snel de oude?

Dat deze zaak niet meer doorgaat, is goed nieuws voor de popdiva. Net zoals haar comeback. Haar nieuwe single Gimme More is door fans, media en muziekkenners goed ontvangen. Britney is weer een stapje verder op de weg om weer de oude te worden!

Toch?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top