Fashion

Moeder Amy Winehouse bezorgd om dochter

De moeder van Amy Winehouse ziet elke dag in de roddelbladen hoe het er met haar dochter aan toegaat. En helaas voor Janis Winehouse ziet de toekomst er voor Amy erg slecht uit.

“Ze zit op een pad van zelfverminking en ze mag van geluk spreken dat ze nog leeft", als moeders. "Ze is ziek, maar ze ziet het niet." De moeder van Amy staat machteloos tegenover haar dochter: Janis heeft bijna geen contact meer met haar dochter sinds Amy getrouwd is met Blake Civil-Field. En deze heeft een slechte invloed op de zangeres. Volgens moeder Winehouse is hij de schuldige die haar dochter aan de drugs heeft geholpen. "Dit is niet de Amy die ik ken. Ze zag er verschrikkelijk uit. Haar broer Alex zei dat ze niet ouder dan 25 zou worden als ze zo doorging.”

Amy leest genoeg over haarzelf in de bladen ... Blake heeft een slechte invloed op Amy

Ondanks dat Amy en Blake gewoon doorgaan met spuiten, snuiven en slikken (hun favoriet: een mix van heroïne, cocaïne, XTC, ketamine en drank) hoopt familie Winehouse nog steeds dat het snel goedkomt met de zangeres. "Ze moet het nu zelf doen en ik hoop dat ze sterk genoeg is,” aldus Janis.

Laten wij het maar hopen…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top