Lifestyle

5 redenen waarom het beter is om van alcohol af te blijven

5 redenen waarom het beter is om van alcohol af te blijven

Wil jij in het nieuwe jaar wat minder vaak gaan drinken? Super goed! Het is niet alleen veel beter voor je lichaam, maar zeker ook voor de geest. Want eerlijk is eerlijk: we doen soms gekke dingen wanneer we iets te diep in het glaasje gekeken hebben, toch? Oh oh, alleen al daarom is het beter om geen alcohol meer te drinken. 

Om jou een handje te helpen sommen wij een aantal (waarschijnlijk) herkenbare redenen op waarom het toch echt beter zou zijn om dat glaasje de volgende keer te laten staan. Want los van de katers die je ervan krijgt, zijn er genoeg andere redenen waarom het beter is om van alcohol af te blijven. Ben je benieuwd of jij jezelf herkent? Lees maar snel mee. 

1 van 6

1. Drunk text naar je ex

Oh no....We've all been there. In je dronken bui een berichtje sturen naar je ex. Totaal niet de bedoeling! Hier komt uiteindelijk alleen maar meer ellende van. Je kunt de volgende dag zelf ook niet meer bedenken waarom je hem weer zou gaan appen?! Compleet zinloos dus en hij krijgt weer onverdiende veren in zijn reet. Het enige wat jij hieraan overhoudt, is een vreselijk gevoel van schaamte. Niet meer doen dus. 

via GIPHY

1 van 6
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top