Fashion

Amy Winehouse weer uit afkickkliniek

Amy Winehouse begint veel gelijkenissen te vertonen met Britney Spears. Nadat Amy en haar man Blake zich lieten opnemen in een ontwenningskliniek, begon het alweer te knagen bij de twee. Ze verlieten de kliniek binnen 48 uur.

Tot groot verdriet van Amy’s familie, is de zangeres alweer op ‘vrije voeten’. Winehouse zag waarschijnlijk het nut niet in van de behandelingen en besloot om samen met manlief Blake Civil-Field weer terug te vallen op hun oude leventje. Een leven vol drank en drugs.

Amy en Blake Amy en Blake

Niet echt slim van de zangeres: de situatie van Amy is zelfs zo erg dat artsen haar hebben aangeraden een hersenscan te maken. Winehouse werd vorige week onwel na een combinatie van heroïne, xtc, cocaïne, ketamine en drank. En ja, dat is niet goed voor de hersens (duh!). Toch trekt Amy zich hier niets van aan. Haar familie beweert dat Blake de boosdoener is. Hij zou haar ervan hebben overtuigd weer drank en drugs te gebruiken. "Blake wilde terug naar hun oude leventje en iedereen weet wat dat betekent", aldus een bron. "Hij neemt dit niet serieus genoeg."

Woordvoerders van Amy willen niet verder ingaan op het nieuws. "Ze rust uit op

doktersadvies.” Yeah right

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top