Fashion

Paris en Nicky verdienen geld met uitgaan

Als je rijk en beroemd bent, dan wordt het prijskaartje natuurlijk steeds duurder. Neem nou Paris en Nicky Hilton. De twee stinkend rijke meiden vragen maar liefst duizenden eurootjes voor een avondje stappen.

Denk nu niet dat dit wekelijks gebeurt. Nee, geïnteresseerden kunnen de dames voor oud en nieuw inhuren om te gast te zijn op hun feest in Las Vegas. Een avondje lang zijn de twee socialites hostesses van die ene club. En dat allemaal voor een bedrag van ‘slechts’ 370.000 euro.

Paris en Nicky op een avondje uit... Hier lijken ze nog zo braaf

Voor de twee is het niet alleen maar feesten geblazen: Nicky presenteert naast haar avondje uit haar zelfontworpen kledinglijn, waarin ze ook op de catwalk verschijnt. De vraag is alleen of clubs zo diep in hun portemonnee willen duiken. In ieder geval heeft Club Pure (waar Lindsay Lohan haar eenentwintigste verjaardag zou vieren) er wel animo voor. Misschien blijft het bij deze locatie. Wie is er nou zo gek om die twee zoveel te betalen? Bronnen beweren dat Paris en Nicky zo hopeloos bezig zijn dat zij de clubs juist zouden moeten betalen voor de media-aandacht die ze krijgen. En eerlijk gezegd hebben deze mensen gelijk ook.

370.000 euro voor een avondje uit. Het moet toch niet gekker worden. Wat jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top