Fashion

7 perfecte nieuwjaarsoutfits, ook voor een avondje bankzitten

7 perfecte nieuwjaarsoutfits, ook voor een avondje bankzitten

Laten we eerlijk zijn; oud en nieuw zal dit jaar ánders dan ánders gevierd worden. En natuurlijk vinden we dat hartstikke jammer! Oudejaarsavond is namelijk een feest geweest waarbij we lekker over de top kunnen gaan als het aankomt op kleding.

Van glitters en pailletten tot een mooi cocktailjurkje of een chique pantalon. We hebben er alles voor in huis liggen! Dit wil natuurlijk niet zeggen dat jij je dit jaar niet mooi en sprankelend kan kleden. In tegendeel zelfs!

Want wie wil 2021 nou niet zó geweldig mogelijk inluiden? Wij in ieder geval wel! En om 2020 met een échte knaller af te sluiten, hebben wij de zeven mooiste oud en nieuw outfits voor je op een rijtje gezet. Deze zijn perfect en prima om te dragen tijdens een avondje op de bank.

De looks zijn stúk voor stúk ontzettend comfortabel en tegelijkertijd straal je een hoop zelfvertrouwen uit! Benieuwd welke outfits dit zijn? Kijk dan snel mee.

1 van 13

Matchend pak

Zo chic en elegant kan een simpel pak bestaande een pantalon en colbertje al zijn. Daarnaast zit deze look hartstikke comfortabel en je loopt er ook nog eens súper hip bij! Matchende pakken zijn namelijk helemaal hot, dus als jij jouw garderobe wilt aanvullen met een pareltje, is dit zéker een goede investering! Daarnaast is deze outfit niet alleen leuk voor oud en nieuw, maar tijdens een feestje of diner doet deze look het óók erg goed!

1 van 13
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top