Fashion

Lindsay Lohan aangeklaagd

Net nu we dachten dat het bergopwaarts ging met de ster, gaat het nu ontzettend bergafwaarts met Lindsay. Haar voormalige assistente heeft de actrice aangeklaagd.

De reden is de achtervolging van Tracie Rice door Lindsay. Mevrouw de Hollywood-ster bleek boos te zijn op haar assistente, omdat deze die dag ontslag had genomen. Als wraak zette de actrice een achtervolging in op haar auto, waar op dat moment Tracie en haar moeder zaten. Moeder Michelle zat achter het stuur en was erg geschokt door het hele gebeuren. “Lohan 'bezorgde me een van de angstigste momenten in mijn leven', aldus Tracie Rice in een verklaring. "Wat mevrouw Lohan die nacht deed was ontzettend gevaarlijk en verwerpelijk. Iemand had gedood of verwond kunnen worden door haar onverantwoordelijke gedrag." Tracie eist een onbekend gedrag voor haar emotionele schade en een vergoeding van alle medische kosten.

Lindsay straks in de bak?

Gelukkig duurde de achtervolging niet lang: Michelle reed met haar auto dwars door een hefboom heen om vervolgens de bak te parkeren naast het hoofdkantoor van de politie van Santa Monica. Niet erg slim van Linds: ze ging er gewoon achteraan, waarop ze meteen gearresteerd kon worden. Niet erg onbelangrijk: tijdens de roekeloze achtervolging was de actrice onder invloed van alcohol en had een zakje cocaine in haar zak. Daarnaast had ze ook nog eens twee jongens ‘ontvoerd’ die meereden in de auto.

Wat er nu allemaal met Lohan gaat gebeuren, is niet bekend. Het enige wat we weten is dat de actrice is ondergedoken in New York, waar ze bij moeder Dina verblijft. Op 24 augustus doet de rechter uitspraak. Dus straks naast Paris Hilton en Nicole Richie, nu ook een Lindsay Lohan in de gevangenis?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top