Fashion

Britney doet het met figurant

Het gaat lekker met Britney Spears. Not! Wat mevrouw nu weer heeft uitgespookt? Stomdronken en topless een figurantverleid.

Het videoclip-incident staat nog glashelder in mijn geheugen gegrift. Maar er is na het filmen van de paaldansscène nog veel meer gebeurd. Na de filmploeg naar huis te hebben gestuurd en een paar figuranten naar een hotel te hebben genomen, ging Brit plotseling strippen (en ze schaamde zich nog wel voor die sexy paaldansscène). En dat is niet alles! Toen ze topless een aantal alcoholische drankjes (helaas geen appelsap) naar binnen goot, had ze haar zinnen gezet op een wel ‘erg leuke figurant’. De Jack Daniels en de glazen Mojito’s smaakten de zangeres blijkbaar zo lekker, dat ze arme man meteen te lijf ging. Waar het allemaal eindigde? In de hotelkamer…

Hang aan die paal! Het werd hierna nog veel heter...

Kevin Federline, de ex van Spears, heeft nu stappen ondernomen om de volledige voogdij over Sean Preston en Jayden James te krijgen. Gelijk heeft hij. Volgens K-Fed stelt de popdiva haar kinderen te vaak bloot aan onnodige risico’s.

Brit met figurant Brit

Brit Brit

Het verzoek is al ingediend, nu is het nog wachten op de uitspraak. Wat denk jij dat deze wordt?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top