Fashion

Al je favo celebs hebben een mini Instagram videoclip gemaakt met Vogue

Het MET Gala mag dan inmiddels voorbij zijn. Dankzij Vogue’s briljante Instagram booth kunnen we nog volop nagenieten van het star studded modefeestje. De magie van de avond leeft namelijk voor in de mini videoclips die in de booth van Vogue gemaakt werden.

Gordon von Steiner werd ingeschakeld om de filmpjes te regisseren. Elke video heeft één van de sterren van de avond in de hoofdrol die stuk voor stuk poseren voor de lichtinstallatie van Sila Sveta. Maar het is niet zomaar bewegend beeld van Bella Hadid, Katy Perry, Kendall Jenne, Chrissy Teigen Lena Dunham of Nicki Minaj. Onder elk filmpje is een perfecte beat gemonteerd wat resulteert in een fantastische soundtrack. Jaden Smith is het nog steeds niet gelukt om afscheid te nemen van zijn blonde bosje dreadlocks en dus bounced hij op de beat met de strengen in zijn handen. Wij blijven het ‘bijzonder’ vinden.

Maar zoals zo vaak het geval is. Kun je beter een aantal filmpjes bekijken om te zien wat we bedoelen. Check een aantal hieronder, wil je meer zien klik dan hier.

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top