Fashion

Usher zei huwelijk af voor mams

Usher zou vorige week met zijn Tameka Foster in het huwelijksbootje stappen, maar helaas blies hij op het laatste moment het hele gebeuren af. De reden: zijn mams.

Wat erg! Hoezo moederskindje: Usher heeft voor zijn moeder zijn bruiloft afgezegd. En niet omdat mevrouw ergens lag te creperen. Nee, mams Jonnetta Patton is absoluut niet blij met Tameka. De twee kunnen het vanaf dag een niet vinden en volgens haar is Tameka degene die ervoor heeft gezorgd dat Usher haar ontsloeg als manager. Ook wilde Foster haar soon to be mother in law niet bij de huwelijksplechtigheid hebben. Toen deze na veel wikken en wegen toch nog een uitnodiging kreeg, zei deze toch af.

Usher en Tameka erg gelukkig zonder... ...moeder Jonnetta!

Usher hakte afgelopen zaterdag de knoop door en besloot niet zonder moederlief zijn ja-woord te geven. Hij zo meteen zijn afgereisd naar Atlanta om vrede te sluiten met Jonnetta. De zwangere Foster, die al drie kinderen heeft uit een vorig huwelijk, zou woedend zijn geweest. "Ze liep woest rond en vloekte", vertelt een anonieme bron.

Of het huwelijk nu helemaal van de baan is, is vooralsnog onduidelijk. Maar dit moet mijn vriendje in ieder geval niet flikken!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top