Fashion

Lindsay zegt onschuldig te zijn

Dat Lindsay Lohan weer in de fout is gegaan, is bekend. Maar de actrice beweert zelf dat zijn niets verkeerds heeft gedaan.

"Ik ben onschuldig", vertelt Lindsay Lohan in een e-mail aan een showbizzprogramma. Volgens de actrice was de drugs die gevonden werd in haar broekzak niet van haar (maar wat deed het daar dan?). Ook zou Linds teveel alcohol op hebben, maar daar ging ze niet verder op in.

Lindsay de middag voor haar aanhouding. Nu nog met enkelband... Lindsay na haar aanhouding. Zonder enkelband maar met rode neus!

Lohan werd aangehouden omdat ze de auto van haar voormalig persoonlijke assistent (een paar uur eerder ontsloeg Lindsay haar) achtervolgde. De moeder van de assistente belde vervolgens de politie op toen ze Lohans auto doorhad. Maar volgens de actrice heeft ze hen niets aangedaan, maar zij haar wel: “Ik werd bijna aangereden door de moeder van mijn assistent Tarin.” Hm, misschien was ze zo onder de invloed van de cocaïne en alcohol, dat ze het idee had aangereden te worden? De advocaat van Lohan beweert in ieder geval dat zijn cliënt weer een terugval heeft gehad.

Naast de Paris gevangenisoutfit, nu ook een Lindsay outfit...

Het is voor nu nog een mysterie. Wat zou van bovenstaande waar zijn?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top