Fashion

Paps en mams Lohan steunen dochter

Het gaat dan wel hartstikke slecht met Lindsay Lohan, haar ouders steunen haar gelukkig wel. Moeder Dina en vader Michael hebben laten weten altijd klaar te staan voor hun dochter.

“Ik ben er ziek van", aldus Dina. "Maar we doen er alles aan om Lindsay te helpen. We geven niet op. Het is mijn dochter en ik houd van haar." Ook vader Michael zegt verbaasd te zijn dat Lindsay weer naar de fles heeft gegrepen. "Ik ben er helemaal kapot van.” Volgens Dina is het leven van haar dochtert ook niet makkelijk: "We zijn soms net gevangenen in ons eigen huis. Er staan voortdurend fotografen voor ons huis. Lindsay bevindt zich nu op een veilige plek. We kijken wat nu het best voor haar is."

Dina Lohan Michael Lohan

Michael Lohan heeft al jaren geen contact meer met zijn dochter en dat is volgens hem de reden dat zijn dochter is losgeslagen. Michael was vroeger namelijk aan alcohol en drugs verslaafd en de scheiding tussen hem en Dina heeft Lohan ook geen goeds gedaan: "Het liefst zou ik binnenkort een keer met Dina rond de tafel gaan zitten om te bespreken hoe we haar samen kunnen helpen. Lindsay kan dit niet alleen. Toen Dina en ik nog samen waren, gebeurden dit soort dingen niet." Uhm, dat kan kloppen Michael, maar toen was Lindsay ook nog gewoon een kind.

Lindsay en haar ouders

Momenteel zit Linds weer in de kliniek, waar ze medische hulp krijgt. Als ik haar was, zou ik daar langer verblijven. Levenslang...

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top