Fashion

Paris betert de wereld

Paris Hilton houdt het gelukkig langer vol dan collega-feestbeest Lindsay Lohan. Want wat doet Paris nu? Ze bezoekt liefdadigheidsgala’s.

 

Niets is zo veranderlijk als een mens! Paris Hilton, het voormalig feestbeest blijkt echt veranderd te zijn. Mevrouw bezoekt nu zelfs liefdadigheidsgala’s. Ze was deze week bij eentje die zich inzet voor kinderen met een beschadiging aan hun ruggenwervel. Hilton was aanwezig bij een veiling en kocht meteen voor de kindjes even een surfles ter waarde van 12.000 euro. De lessen worden verzorgd door Adam Sandler en Jesse Billauer, de man die surfprofessional was, totdat hij een ongeluk kreeg en verlamd raakte. Haar belofte om zich in te zitten voor het goede doel, maakt ze met deze stunt meer dan waar.

Paris voor... ...Paris na.

Naast het spelen van moeder Teresa, gaat Paris ook weer acteren. Ze liet weten volgende maand al te beginnen met een nieuwe film. Welke dat wordt, is nog niet bekend. Maar hopelijk wordt het een betere rol dan in House of Wax, waar het mooie koppie van de rijke erfgename wordt gespietst door een paal.

Gruwelijk, dat wel…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top