Fashion

Vuilnis van Paris op EBay

Het moet toch niet gekker worden! Fans van Paris Hilton kunnen via EBay bieden op het vuilnis van de rijke hotelerfgename.

De website HollywoodTrash.com speurt alle vuilnisbakken van de sterren af op zoek naar dat ene originele exemplaar waar heel wat centjes mee te verdienen is. Zo zaten de makers van de site in de vuilnisbakken van Paris te snuffelen. En wat vonden ze daar? Een ‘supermooi’ hondenvoerblikje. En ja, daar is natuurlijk heel wat mee te verdienen. De heren zetten het op EBay en het hoogste bod staat al op een miljoen euro (!!).

Of het blikje wel echt is, is te betwijfelen. In ieder geval zegt EBay dat alle biedingen die op de site worden gedaan, geldig zijn. Tegen als grap bedoelde biedingen worden hard aangepakt. Degene die het bod van een miljoen heeft gedaan is dus zwaar gestoord of juist zwaar de lul. De fabrikant van het blikje kan het een worst wezen of het blikje echt van de hond van Paris is geweest. "In de afgelopen 24 uur hebben wij meer bestellingen gehad dan ooit tevoren", zegt de eigenaar van het bedrijf.

En bieden maar!

Naast een hondenvoerblikje, staan er ook nog een gebruikte tandenborstel (iew!), een gesigneerde ansichtkaart en een brief van een fan (wat doet deze nou in de vuilnisbak? Stomme Paris! Straks is het mijn brief…).

Zou jij bieden? Check het zelf. Klik hier.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top