Fashion

Amy Winehouse misdraagt zich in vliegtuig

Als je eenmaal een celebrity bent, dan gaat er soms een knopje in je hoofd om die ervoor zorgt dat je gaat geloven dat je alles, maar dan ook alles kan maken. Dat geldt ook voor zangeres Amy Winehouse.

Zij en haar kersverse hubby Blake Fielder-Civil waren in een vliegtuig op weg van Engeland naar Zweden en dat ging er ruig aan toe. De twee lovebirds konden namelijk niet van elkaar afblijven en brachten alle medepassagiers in verlegenheid. Vooral toen Amy op Blake ging zitten en ongegeneerd aan zijn geslachtsdeel ging zitten (zie je het al voor je?). "Ze hadden praktisch seks", vertelt een passagier.

Amy Winehouse, shame on you!

In de tijden dat Amy nog wel even van het geslachtsdeel van haar man af kon blijven, liep ze de hele tijd door het vliegtuig. Omdat zij en Blake in de businessclass zaten en haar band in de economyclass, vond ze het leuk om deze om de zoveel minuten op te zoeken. En daarbij schreeuwde ze ook de hele tijd van de economyclass naar de businessclass naar haar man met de mededeling dat hij ook mocht komen. Bronnen vertellen dat Amy zich ontzettend asociaal gedroeg. "Ze was ontzettend aanwezig en irritant gedurende de hele vlucht,” aldus een woedende passagier.

Valt niet mee hoor, een leven als celebrity. Ook wel eens luidruchtige mensen meegemaakt in het vliegtuig?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top