Fashion

Britney doet een boekje open

Eindelijk spreekt de popdiva zelf! Na alle geruchten, verhalen en sappige scoops, doet Britney nu zelf een boekje open over de afgelopen roerige maanden.

Op haar website heeft Brit een heel verhaal neergekrabbeld over haar vreemde gedrag van de afgelopen maanden (lees: als een beest uitgaan, stomdronken zijn, sliploos auto’s uitstappen en als klap op de vuurpijl: haar kop kaalscheren en een paparazzifotograaf aanvallen met een paraplu). Zo geeft ze toe dat ze niet besefte wat ze allemaal heeft gedaan. "Ik ben heel diep gezonken", schrijft ze. "Ik denk niet dat het kwam door alcohol of depressie. Ik was als een kind dat schreeuwde om aandacht."

Spears schrijft verder dat de scheiding met Kevin Federline haar de das omdeed. "Ik denk dat het normaal is voor een jong meisje om uit te gaan na een scheiding. Ik denk dat iedereen het zo hoog opnam omdat ik erg lang niet uit was geweest,” aldus de zangeres. "Ik was zo overdonderd door de scheiding. Ik had geen idee wat ik met mezelf aan moest, en dat maakte me verdrietig. Ik moet toegeven dat ik echt de weg kwijt was."

Britney spreekt!

Brit voegt daar nog aan toe dat ze veel geleerd heeft van de afgelopen tijd. Spears: “Ik zie de wereld nu met heel andere ogen. Vooral het feit dat mensen misbruik van je maken terwijl je zo kwetsbaar bent, was een belangrijke les voor me. Mensen namen me mee naar dineetjes en feestjes, en dan kwam ik er aan het einde van de avond achter dat ik alles moest betalen. Mijn probleem was dat ik teveel mensen toeliet in mijn leven."

En tot slot: “Het is niet mijn bedoeling om 'het slachtoffer uit te hangen' met mijn brief. Ik hoop alleen dat er misschien mensen zijn die me anders gaan bekijken. Ik wil hetzelfde in mijn leven als jullie, en dat is gelukkig zijn", legt ze uit. "Het is raar dat iedereen een mening over mij heeft. Ik verbaas me over de verhalen die rondgaan. Er is jullie kant van het verhaal, mijn kant en de waarheid. Ik hoop dat die ooit naar buiten komt."

Met bovenstaande krijg ik toch iets meer sympathie voor de popdiva. Misschien kan ze Lindsay eens te woord staan…

Wat vind jij van Britney’s brief?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top