Fashion

Vader Lindsay vindt ongeluk terecht

Michael Lohan, de vader van Lindsay Lohan, vindt dat het ongeluk van zijn dochter eraan zat te komen. "Dit was onvermijdelijk en zal zo doorgaan totdat mensen hun leven beteren", vertelt hij.

Michael, zelf ook al niet zo’n lieverdje, heeft al jaren geen goed contact met zijn dochter. Hij geeft managers, advocaten, assistenten, haar zogenaamde vrienden en zelfs sommige familieleden de schuld van alles. “Zij hebben een muur opgetrokken tussen Lindsay en mij. Ik wou dat haar moeder Dina achter me stond. Maar ik geloof dat zij de woede van God zullen voelen." aldus Lohan

Lindsay heeft alles goed van d'r vader afgekeken... Komt het ooit nog goed met Lindsay?

Michael zat onder andere in de gevangenis wegens het rijden onder invloed en belastingfraude. Ook liet hij zich behandelen voor alcohol- en drugsgebruik. "Ik zal onmiddellijk toegeven dat ik fouten heb gemaakt", zegt hij in de Britse krant Mirror.

"Of het nu ging om fout gedrag, het gebruiken van cocaïne en alcohol, of omgaan met verkeerde mensen. Maar ik bid dat mijn dochter van mijn fouten leert en niet eindigt zoals ik ben geëindigd." We weten nu in ieder geval waar Lindsay het van heeft.

Ondanks dat de twee nauwelijks contact hebben, hoopt Michael nog altijd dat het goed komt tussen hem en zijn beroemde dochter. "Lindsay, ik probeer je al zo lang te bereiken met deze boodschap. Ik ben er voor je, ik houd van je", zegt hij. "Dit gaat om liefde en vergeving, ik ben je vader en dat is alles waar ik om geef."

Klinkt allemaal erg ernstig. Wat denk jij, zou het allemaal nog goed komen?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top