Fashion

Lindsay Lohan nieuwtjes

Lindsay is vandaag veel in het nieuws. Dus daarom drie nieuwtjes over La Lohan op een rijtje:

 

Lindsay Lohan naakt in film

 

Tja, kleine meisjes worden nu eenmaal groot. Heel groot. Het voormalige kindsterretje Lindsay is hier het levende voorbeeld van.

La Lohan gaat namelijk in haar nieuwste film, ‘I Know Who Killed Me’ uit de kleren. Hoewel ze altijd heeft beweerd nooit uit de kleren te gaan, heeft regisseur Chris Silverston haar toch weten over te halen (door een paar miljoentjes meer te geven bijvoorbeeld?).

In ‘I Know Who Killed Me’ speelt Lohan een stripper die ontvoerd wordt en haar beide benen verliest (???). Wanneer de film in Nederland uitkomt, is nog niet bekend. Maar enthousiaste Lindsay-fans houden we natuurlijk op de hoogte.

Lindsay gaat naakt???

Lindsay Lohan aangeklaagd

 

Tja, als celebrity gaat je rijke leventje niet alleen maar over rozen. Zo is Lindsay Lohan aangeklaagd door een paparazzifotograaf, omdat deze beweert aangereden te zijn door de actrice.

Fotograaf Giovanni Arnold beweert opzettelijk te zijn aangereden door La Lohan, waardoor zijn knieen zijn geraakt. “Daar wordt hij nog steeds voor behandeld,” aldus zijn advocaat. Lohan werd gevolgd door fotografen in de wijk Soho in New York, toen zij op Giovanni inreed. Arnold eist een nog onbekende schadevergoeding.

Niet alleen Lindsay, maar ook haar moeder Dina wordt aansprakelijk gesteld, omdat de auto op Dina’s naam staat. Wat de actrice hier allemaal van vindt, is niet bekend. Haar woordvoerder wilde geen commentaar geven.

Lindsay is een roekeloze rijdster?

Lindsay wil alles gratis

 

Je zou denken dat mensen die miljoenen op hun bankrekening hebben, geen belang hebben bij gratis shoppen. Maar Lindsay Lohan, miljonaire in spé, wil maar al te graag alles voor niets hebben.

Dat werd alweer duidelijk tijdens een feestje dat werd georganiseerd door tijdschrift ‘Lucky’. De hele avond konden celebrities gratis designerkleding scoren. En mevrouw Lohan stond vooraan in de rij. Ze was als een wervelstorm", aldus een medewerkster van Dolce & Gabbana. "Ze heeft nu een zonnebril voor iedere dag van de week. Naar het schijnt draagt ze een bril maar één keer, voordat ze hem weggooit."

Ondanks dat Lohan voor veel publiciteit zorgde, was zij niet de doelgroep van de avond. Deze werd juist georganiseerd ter gelegenheid van het nieuwe televisieseizoen. Acteurs en actrice uit succesvolle en nieuwe programma’s moesten tijdens de winkelsessie kennis maken met adverteerders. En ja, Lindsay speelt niet in een serie, dus eigenlijk

had ze daar niets te zoeken. Maar ja, je heet niet voor niets Lindsay Lohan.

Hm, waarom mogen wij ‘gewone’ mensen niet aanwezig zijn tijdens zo’n avond?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top