Fashion

Britney ontslaat manager tot twee keer toe

Dat is lullig zeg. Larry Rudolph werd al eens door de popdiva ontslagen, onlangs werd deze weer aangenomen en deze week is hij wéér ontslagen. De reden? Brit geeft Larry de schuld van haar opvallende gedrag.

Er is een zondebok gevonden voor de rare capriolen van de afgelopen tijd. Britney geeft haar manager Larry Rudolph de schuld van alles. Zo neemt ze hem erg kwalijk dat hij haar in contact heeft gebracht met Paris Hilton. Volgens de manager zouden de stapavondjes met Paris, het imago van Britney opkrikken (is die vent wel wijs???). In plaats daarvan, werd het imago van Spears de grond ingedrukt. Met als gevolg: een losgeslagen Brit, die regelmatig sliploos werd gespot, haar hoofd kaalschoor en tot drie keer in één maand toe in een rehab belandde.

Britney geeft graag anderen de schuld

Typisch een geval van anderen laten boeten voor jouw zonden. Want Britney geeft dus Larry de schuld dat ze met Paris omging en vervolgens geeft ze Paris weer de schuld dat ze helemaal losgeslagen was (die twee zijn dus geen dikke vriendinnen meer).

Kom op Brit, wees een grote meid en geef nou eens gewoon toe dat het allemaal je eigen dikke schuld is!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top