Fashion

Prins William heeft bindingsangst

De relatie tussen prins William en Kate Middleton staat op een laag pitje. Geruchten gaan dat de voormalige lovebirds geen koppeltje meer zijn. Reden? William kreeg spontaan de zenuwen toen men ging spreken over een eventueel huwelijk.

Je zou in eerste instantie denken dat de Engelse prins zo gek wordt van alle media-aandacht dat hij daarom de relatie heeft beëindigd. Maar bronnen vertellen dat William

zenuwachtig werd van alle speculaties over een bruiloft. "Het zijn niet de media geweest", legt een vriend uit. "En het heeft ook niets te maken met zijn verplichtingen aan het leger. William moet gewoon een beetje van zijn leven kunnen genieten." Waarschijnlijk voelde hij een enorme druk, kreeg spontaan bindingsangst en maakte het zodoende uit met lovely Kate.

Willam en Kate: meant to be? William en Kate: meant to be?

Het koningshuis ontkent de geruchten niet, dus meer reden om de breuk serieus te nemen. William wil dus van zijn jonge jaren genieten. Volgens vrienden hebben de twee elkaar tien jaar later moeten ontmoeten. Dan was het allemaal goed gekomen. "De timing was verkeerd," aldus een vriend. "Misschien dat ze over vijf of tien jaar weer bij elkaar komen. In ieder geval blijven ze vrienden voor het leven."

Niet alleen het hart van Kate is gebroken, maar ook van de hartenbreker himself. Deze zaterdag heeft meneer maar liefst zestienduizend euro aan drank erdoorheen gejaagd om zijn verdriet weg te drinken (wat dronk hij dan? Gouden biertjes???).

Arme William. Hoe lang zou het nog duren voordat hij zijn liefje weer in de armen sluit? Een beetje man komt heus wel over die bindingsangst heen!

Wat denk jij? Komen ze weer bij elkaar?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top