Fashion

Mimoun Oaïssa trekt zich terug uit film

Acteur Mimoun is uit een nieuw filmproject gestapt, omdat hij het niet eens zou zijn met regisseur Johan Nijenhuis. De twee konden het namelijk niet eens worden over het script.

Samen met Tygo Gernand zou Mimoun te zien zijn in de film ‘Alibi’, waarin twee vrienden mensen laten betalen voor een waterdicht alibi. "Bijvoorbeeld wanneer iemand wil vreemdgaan of geen zin heeft op bezoek te gaan bij zijn schoonmoeder", aldus Nijenhuis. "Ze doen zich bijvoorbeeld voor als arts of als brandweerman om te verklaren waarom iemand ergens niet kan zijn." Als er een mooi meisje in het spel komt, wordt de vriendschap drastisch onder druk gezet. Volgens Mimoun zou de film een soort buddymovie worden, maar Johan wil juist meer nadruk leggen op de liefde. En daar kan de acteur zich niet in vinden. Daarom is Oaïssa uit de film gestapt.

Mimoun met zijn collega-acteurs uit Kicks

Regisseur Johan Nijenhuis laat het maar over zich heen komen. "Het is een komedie, en iedereen heeft een ander gevoel voor humor", licht de filmmaker toe. ‘Alibi’ zou in december in de bioscopen draaien, maar nu Mimoun eruit is gestapt, is het nog onzeker of ze de deadline halen. Het zoeken is nu dus naar een andere hoofdrolspeler.

Op wie gok jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top