Fashion

Georgina krijgt hoofdrol in Alibi

Niet Jennifer Hoffman, Nicolette van Dam, Bracha van Doesburgh, Katja of Birgit Schuurman is de nieuwe hoofdrolspeelster geworden in de nieuwe Nederlandse film ‘Alibi’. Georgina Verbaan is het geworden.

In de romantische komedie wordt Verbaan de tegenspeelster van Tygo Gernandt. Er waren nog een aantal andere actrices voor deze rol in de race, maar regisseur Johan Nijenjuis hakte de knoop door tijdens zijn vakantie in Amerika. Volgens hem was Verbaan de perfecte kandidaat.

Vorige week riep Johan het Nederlandse publiek nog op om mee te beslissen, omdat hij geen keus kon maken. Erg lullig voor Verbaan: zij zou vlak voor deze mededeling te horen hebben gekregen dat zij het al was geworden. De lezers van de Telegraaf stemden allemaal op Jennifer Hoffman. Maar helaas was zij volgens Johan ‘met handen en voeten gebonden aan een politieserie voor de publieke omroep’.

Nu er een vrouwelijk hoofdrolspeelster is gevonden, moet er ook nog eens een mannelijke hoofdrolspeler worden uitgezocht. Egbert Jan Weeber, Bas Muijs, Achmed Akkabi en Jon Karthaus zijn hiervoor in de race. Wie het uiteindelijk gaat worden? Wij wachten af.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top