Fashion

Jennifer en Bracha weer elkaars rivalen

Jennifer Hoffman en Bracha van Doesburgh staan weer tegenover elkaar. Alleen is het nu niet in een persoonlijk liefdesdrama. Nee, de twee actrices strijden om een hoofdrol in een nieuwe Nederlandse speelfilm.

We kennen allemaal het verhaal ‘Daan Schuurmans’. Hij en Jennifer waren het showbizzkoppel en het wachten was nu nog op een bruiloft, alleen moest meneer vreemdgaan met collega Bracha. Jennifer woedend en Bracha in de zevende hemel. Helaas bleek dat niet wederzijds: Daan kwam bij zijn zinnen en verliet zijn scharrel. Met als gevolg: Jennifer wil Daan niet meer, Bracha is gedumpt en Schuurmans zit nu alleen

in een appartementje. Eind goed, al goed.

Maar nu, maanden later, staan de twee actrices weer tegenover elkaar. Allebei strijden ze om de hoofdrol in de Nederlandse speelfilm ‘Alibi’. Naast Bracha en Jennifer, hebben Katja Schuurman, Birgit Schuurman en Nicolette een kans op de hoofdrol. Dat wordt spannend!

Wordt het Jennifer??? Of Bracha??? Of juist iemand anders???

De hoofdrolspeelster moet in de film verliefd worden op een andere hoofdrolspeler (Tygo Gernandt). Ook moet ze allergisch zijn voor overspel (zo’n rol is Bracha en Jennifer dus op het lijf geschreven).  “Alibi’ heeft al heel wat publiciteit gekregen nadat een paar weken geleden bekend werd gemaakt dat één van de hoofdrolspelers heeft afgemaakt, omdat deze het niet eens was met hert script. Egbert Jan Weeber, Achmed Akkabi en Jon Karthaus maken nu kans op deze rol.

Welke actrice en acteur het uiteindelijk worden? Ik zou het niet weten, het zijn allemaal topacteurs en actrices. Heb jij een voorkeur?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top