Fashion

Georgina Verbaan wint Elle Personal Style Award

Tijdens de opening van het Elle Festival werd Georgina Verbaan uitgeroepen tot meest stijlvolle vrouw van Nederland. Elle magazine reikte voor de tiende keer de Elle Personal Style Award uit. 

De Elle Personal Style Award is de bekroning van voor stijl en persoonlijkheid en werd gisteren avond door Hilmar Mulder uitgereikt aan actrice Georgina Verbaan. Eerder wonnen Carice van Houten, Bracha van Doesburgh, Halina Reijn, Hanna Verboom, Valentijn de Hingh en Tjitske Reidinga
 
 
Hilmar Mulder, hoofdredacteur ELLE: Georgina heeft een heel eigen en uitgesproken smaak, fifties met een moderne, cleane twist. Van poeha houdt ze niet, wel van simpele elegantie, zowel qua kleding als make-up. Voor gala’s en premières kleedt ze zich met nog meer aandacht, smaak en plezier: een feest om te zien en een ELLE Personal Style Award zeker waard.
 
 
Georgina Verbaan: Ik had het eigenlijk helemaal niet verwacht, maar ik voel me wel heel erg vereerd! Ik vind mezelf echt niet zo modebewust als alle modellen en redacteuren van een tijdschrift als ELLE. Zo veel ben ik er helemaal niet mee bezig, behalve als ik naar een première of ander evenement moet. Dan wil ik er natuurlijk wel goed uitzien!
 
Deel dit artikel
Back to top