Fashion

ELLE Style Awards 2011: de genomineerden

De ELLE Style Awards komen er weer aan en wij hebben er zin in! De avond staat altijd in het teken van nieuw stylingtalent en goed gestylede types. Deze week maakte ELLE alvast de zes genomineerden bekend voor de Personal Style Award.

Zoals ieder jaar zijn de genomineerden voor de Personal Style Award bekende getalenteerde dames uit heel uiteenlopende vakgebieden. Dit jaar zijn het:

  • actrice Halina Reijn
  • schrijfster Naema Tahir
  • musicalster Noortje Herlaar
  • actrice Sylvia Hoeks
  • producer / jurylid Stacey Rookhuizen
  • zangeres Wende

j

‘Stuk voor stuk sterke en intelligente vrouwen die stijl durven uitdragen in kleding, persoonlijkheid en karakter. Wij zijn trots op deze mooie en inspirerende lijst’, aldus Cécile Narinx, hoofdredactrice van ELLE.

 

Een van deze dames krijgt op 13 januari de personal Style Award uitgereikt (eerder werd de prijs al gewonnen door Wendy van Dijk, Carice van Houten, Hadassah de Boer, Hanna Verboom, Bracha van Doesburg en Giovanca Ostiana).De uitreiking vindt dit jaar plaats in de Amsterdamse Stadsschouwburg.

j

 

Over de ELLE Style Awards

Sinds 2004 reikt ELLE jaarlijks de ELLE Style Awards uit. Tijdens dit event worden prijzen toegekend aan de stijlvisionairs van Nederland. De ELLE Personal Style Award is een ode aan de bekende Nederlandse vrouw met de meest uitgesproken eigen stijl.

ELLE Stylist Award

Ook zoekt ELLE jaarlijks naar de meestbelovende modestilist van het moment. Hij/zij wordt beloond met de ELLE Stylist Award. Tijdens een bijzondere catwalkshow presenteren drie aanstormende stylingtalenten hun visie op een centraal thema. Een vijfkoppige vakjury beoordeelt de stilisten op hun creatieve kwaliteiten.

Queen of the Ball Award

Als derde en laatste wordt de Queen of the Ball Award uitgereikt, aan de mooist geklede dame van de avond.

Bekijk ons backstage report van de ELLE Style Awards van 2010.

Bekijk ons report van de ELLE Style Awards 2010.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top