Fashion

Topshop.com heeft een functie die jij écht even moet leren kennen!

Weer zo’n gevalletje dit moet iedereen weten. Door middel van een nieuwe functie kun jij online bij Topshop kun jij je persoonlijke stijl laten vastleggen en gemakkelijk op zoek naar de perfecte items die passen bij jouw signature look. Dit is hoe het werkt.

Op de webshop van de Britse modeketen is deze nieuwe functie lastig te vinden. Daarom kun je het beste naar m.topshop.com gaan en met je muisknop op de drie streepjes linksboven in het scherm klikken. Scroll dan naar aar ‘My Topshop Wardrobe’ en zo kun jij de quiz beginnen.

Na het beantwoorden van de verschillende vragen, die variëren van hoe oud ben je en welke celeb heeft volgens jou de leukste stijl, worden al jouw antwoorden verzameld en zo kom jij erachter wat jouw persoonlijke stijl is.

Daarna verschijnt er een hele lijst met verschillende items waarvan Topshop denkt dat ze bij je passen. Jij kunt dan per item een like en dislike geven zodat zij nog specifieker op zoek kunnen gaan naar jouw voorkeuren. Op deze manier wordt je op de hoogte gehouden zodat de items die perfect bij jou passen, niet meer aan je voorbijgaan.

Superhandig toch?! Wat is jouw persoonlijke stijl?

Beeld: Getty Images & Bruno Press 

Deel dit artikel
Back to top