Fashion

BN'ers weer volop aanwezig bij Raak show

Gisterenavond vond in de Zuiveringshal West op het Westergasterrein in Amsterdam de half jaarlijkse modeshow plaats van kledingwinkel Raak in Amsterdam. Aan een flink uitgedost modepubliek waaronder veel vrouwelijke BN’ers, showde eigenaar Jos Raak wat we kunnen verwachten van de spring/summer 2011 collectie die in de rekken komt te hangen!

Maar BN’ers waaronder Wendy van Dijk, Irene Moors, Euvgenia Parakhina, waren niet alleen aanwezig om de modeshow te bekijken. Ook in de show van Raak liepen zoals gebruikelijk bekende modellen mee. De show werd geopend door Kim Feenstra in een engelachtige jurk van doorschijnende chiffon zijde. De show waardige jurken die daarna volgden varieerden in silhouetten, maar waren allen uitgevoerd in kant. Onze favoriet: de op Black Swan geïnspireerde dress, waarin Georgina Verbaan de catwalk bewandelde.

Kim Feenstra Raak show Georgina Verbaan Raak show

Ook de grote trends van spring/summer 2011 werden door Froukje de Both, Quinty Trustfull en Irene van de Laar vertaald naar een draagbaar beeld op de catwalk van Raak. Sexy wereldreizigers in natuurtinten en kralenkettingen, stoere rock chicks in denim shorts en tops en klassieke Françaises in klassieke jasjes a la Chanel wisselden elkaar af.  

Nomaden trend bij Jos Raak Wereldreizigers trend Rock Chick Look Rock Chick look 

klassieke Françaises klassieke Françaises

Jos Raak sloot de show af, bijgestaan door de sterren van de avond in powerdresses die hij zelf ontwierp!

Bn'ers Raak show(Foto's: Philip Pietersz : philip@photoset.nl)

In de picture gallery vind je alle outfits die werden geshowd tijdens de modeshow.

Zin gekregen om te shoppen? Dan kun je terecht in de drie verdieping tellende Raak winkel in de leidsestraat 79 te Amsterdam.

Voor meer informatie en verkooppunten check je de website van Raak.

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top