Fashion

Froukje de Both de slechtste presentatrice

De Amerikanen hebben de Raspberries in het leven geroepen en Nederland volgde met de Gouden Ui. En nu is er ook een variant op de Nederlandse televisiewereld verzonnen, namelijk Het Lelijke Ding.

Voor deze awards (verzonnen door Veronica Magazine) komen alleen de allerslechtste televisieprogramma’s en presentatoren in aanmerking. En het ziet erna uit dat Froukje de Both zich over een tijdje de winnares mag noemen. De presentatrice is maar liefst drie keer genomineerd voor Slechtste TV-presentatrice, Slechtste TV-programma (Wie Wordt de Man van Froukje) en Slechtste Radioprogramma (Niels en Froukje).

Niet alleen de Both, maar ook de Gouden Kooi, 6Pack, Robert Jensen, Piet Paulusma, Patty Brard, Yfke Sturm, Eddy Zoey, Mental Theo, Arbeidsvitaminen, Het Foute Uur, Isabelle Brinkman en Stacey Rookhuizen zijn genomineerd.

Is Froukje echt zo slecht?

Eerlijk gezegd vind ik Froukje helemaal geen slechte presentatrice, maar haar programma mag van mij een nominatie krijgen. En wat doet Jensen nou in die lijst? Wie uiteindelijk Het Lelijke Ding krijgt, wordt snel bekend gemaakt door Rens Muller, hoofdredacteur van Veronica Magazine. "Dit is natuurlijk niet een prijs waar mensen voor komen opdraven. We gaan lekker naar hen toe." Dat belooft dus heel wat!

Wie ga jij nomineren?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top