Fashion

Froukje de Both loopt geen blauwtje

Een paar weken terug gingen we met de redactie een avondje naar Blue Man Group in de Theaterfabriek in Amsterdam. Ik had nooit verwacht dat het zo’n ontzettende leuke en grappige show zou worden. Ik heb me rot gelachen, vooral toen een collegaatje op het podium werd geroepen. We hadden het niet meer.

Voor degenen die geen flauw idee hebben waar ik het over heb (foei!): Blue Man Group is een theatervoorstelling met drie blauwe mannen die je lachspieren eens flink trainen. Het theaterstuk is al een groot succes in én buiten Nederland. En dat bleef niet onopgemerkt bij Madama Tussauds. Want hierin zijn de mannen nu te bewonderen. Niet als wassenbeeld, maar als een interactieve, multimediale installatie. Hierin kunnen bezoekers van alle nationaliteiten samen met de blauwe mannen een scène uit hun show naspelen. Directeur Kees Klesman legt uit: “Madame Tussauds biedt naast de bekende wassen beelden vooral belevenissen aan haar bezoekers. Deze interactieve Blue Man Group belevenis is een bijzonder leuke aanvulling voor onze show. Het is voor de bezoekers een unieke gelegenheid om samen met de blauwe mannen te acteren.”

Niemand minder dan Froukje de Both onthulde en demonstreerde dat samen met de blauwe mannen. Froukje was in haar nopjes toen ze werd gevraagd voor deze speciale dag. “'Ik kon helaas niet aanwezig zijn bij de première van Blue Man Group en kreeg nu de kans om de mannen in levende lijve te ontmoeten. Dat moet je toch een keer meemaken,” aldus Froukje. De ex-Dancing on Ice schaatsster begint op 20 maart met haar nieuwe programma ‘Wie Wordt De Man Van Froukje’. Een soort van datingshow? Op de vraag of een van de blauwe mannen een kans maakt, zegt ze: “Misschien zat hij er wel tussen, maar dan moet ik ze toch een keer zonder blauwe verf ontmoeten!”

Het is niet de eerste keer voor Blue Man Group dat ze in Madame Tussauds staan. In Las Vegas zijn al blauwe wassenbeelden van hun te bewonderen.

Blue Man Group is wegens succes verlengd! Van dinsdag tot en met zondag zijn de blauwe mannen te zien in de Theaterfabriek in Amsterdam. Er zijn extra shows in de voorjaarsvakantie te boeken. Meer weten? Check dan de site.

(Elisah)

Zit hier misschien een ware tussen voor Froukje?

Geen idee wat de Blue Man Group doet? Kijk hier naar de video...

 

Deel dit artikel
Back to top