Fashion

Hot & happening: de Ibizalaars

Al jaren roep ik dat ik naar Ibiza wil. Ik zie al helemaal voor me hoe ik in een zwierige, gebloemde maxi-dress en met een nonchalante hippievlecht op het strand sta te dansen.

En als ik in de winter naar het party-eiland ga, dan verruil ik de jurk voor een paar LdiR laarzen, zo heb ik net besloten. Deze hippie boots staan ook wel bekend als de ultieme Ibizalaars.

LdiR staat voor L’Artigiano di Riccione, wat betekent: ‘handgemaakt in Riccione’.

In Ibiza zijn deze laarzen beroemd geworden, vandaar de naam Ibizalaars.

De lange laars heeft een schachthoogte van 40.5 cm, een rubberen zool, leren buitenkant en leren binnenkant. Alle modellen hebben verschillende details zoals een lederen bandje met kwastje bovenaan de schacht, studs, opengewerkt leer, lederen afgezette hiel met versieringen. De laarzen kunnen afgezakt of omhoog gedragen worden.

Ibizalaars

Na Uggs en Minnetonka’s zou het heel goed kunnen zijn dat dit de nieuwe must-wear laarzen van het seizoen gaan worden. Eén ding is zeker; aangezien ze bij Raak in de Leidsestraat verkocht worden, loopt heel Amsterdam Oud-Zuid straks met deze LdiR’s rond! Ze kosten tussen de € 199,- en € 249,- En hier zijn ze online te vinden! (Marieke)

Deel dit artikel
Back to top