Fashion

Timbaland wil Britney redden

Producer Timbaland wil Britney helpen om er weer bovenop te komen. Hij is van plan om samen met haar ex Justin en haar samen te werken.

Wat een goedzak is Timbaland toch! Het leed van de aan postnatale depressie lijdende Brit grijpt de producer erg aan. "Ik voel haar pijn en dat raakt me", zegt hij. "Ik ben iemand die de hele wereld wil redden. Het liefst wil ik haar meenemen, ver hier vandaan en zorgen dat ze hier uitkomt." Samen met Justin Timberlake hoopt Timbaland dat Britney haar leven weer snel op de rails krijgt. "Ik wil gewoon haar hand vasthouden", zegt hij. "Ik wil dat ze zich in mijn omgeving bevindt, en in die van Justin. Ik wil dat Justin op haar inpraat. We moeten haar helpen,” aldus de producer.

De voormalige popprinses zit op dit moment in een superdeluxe ontwenningskliniek in Malibu. Sinds de zangeres gescheiden is van Kevin Federline, gaat het bergafwaarts met haar. Hopelijk ziet Britney ook iets in de samenwerking met de bekende producer en haar ex Justin. Wie weet bloeit er weer iets op tussen de twee ex-geliefden. Dat zou deze nachtmerrie misschien tot een waar sprookje maken…

(Elisah)

Britney en Justin in gelukkige tijden. What happened??

Deel dit artikel
Back to top