Fashion

Aukje aan het schrijven geslagen

Zo ben je een soapster en zo ben je moeder. Aukje van Ginniken was zo enthousiast dat haar grote zus Marieke zwanger was, dat ze er zelf ook maar aan begon. Het kleine manneke (Fedde Jasper) werd vorig jaar december geboren.

Naar aanleiding van haar zwangerschap, is Aukje aan het schrijven geslagen. Het boek ‘Baby’ bevat allemaal leuke persoonlijke anekdotes en tips (om snel af te vallen na de zwangerschap moet je volgens Aukje geen borstvoeding meer geven. Arm kind..). Aukje: "Het moest geen lerend boek worden. Het is een boek waarin vrouwen zichzelf kunnen herkennen.” Ze heeft er geen problemen mee dat ze erg persoonlijk is in haar boek. “Ik deel gewoon graag dingen met mensen. Ik ben heel open en eerlijk en heb niets te verbergen,” aldus jonge moeder Aukje. Zo staat er in het boek dat de actrice in een emotionele bui een aantal cavia’s uit het asiel haalde en in haar woonkamer liet rondhuppelen.

De zus van Aukje, Marieke van Ginneken beviel vorig jaar september van Catootje. Nu maar hopen dat neefje en nichtje het net zo goed met elkaar kunnen vinden als de gezusters van Ginneken.

(Elisah)

De gezusters van Ginneken voordat ze beiden zwanger raakten

Deel dit artikel
Back to top