Fashion

Prison Break acteur aangeklaagd voor doodslag

Ook al zo’n Prison Breakfan? Ikke wel! En wat voor nieuwtje ik nu weer voor je heb. Geloof het of niet, maar één van de acteurs uit de razendpopulaire serie, is aangeklaagd voor doodslag en rijden onder invloed.

Het gaat hierbij om de jongen die de rol van Tweener speelt. Juist, die losgeslagen jongen die in de serie de bak indraait omdat hij een honkbalplaatje t.w.v. 200.000 dollar heeft gejat (ja, wist hij veel). In het echte leven is hij schijnbaar ook geen lieverdje. Toen hij met zijn auto tegen een boom reed, had hij een borreltje teveel op. Daarnaast waren er ook sporen van cocaïne in zijn bloed gevonden. Het allerergste: een 17-jarige jongen die bij hem in de auto zat kwam daarbij om het leven en twee 15-jarige meisjes raakten gewond. Lane Garrison (de echte naam van de acteur) kwam ermee weg met een paar schrammen.

Het Openbaar Ministerie van LA heeft nog geen besluit genomen over vervolging van Lane. Daarom noemt de advocaat de uitlatingen van de politie onverantwoordelijk. Hij is bang dat Garrison door deze uitspraken al goed veroordeeld wordt door het publiek.

Blijkbaar heeft de acteur niets geleerd van de serie waarin hij speelde en waarin hij voor lange tijd in de bak moest draaien. Als het hem tegenzit, hangt er een gevangenisstraf boven het hoofd van maar liefst tien jaar. Hm, doe ons lieverdje Wentworth Miller maar.

(Elisah)

Lane_Garrison

(Lane Garrison met collega-acteur Amaury Nolasco, die de rol van Frenando Sucre speelt)

Deel dit artikel
Back to top