Fashion

Yanis: I love loafers

Loafers. De uitvinding van de eeuw(en) als je het mij vraagt. Het ideale schoeisel voor als je even geen zin hebt in hakken, maar toch graag stylish voor de dag wil komen. Vandaar dat ik mijn zoektocht startte naar het perfecte paar en al snel had ik ze gevonden. Maar ik zou ik niet zijn als het allemaal zo gemakkelijk ging...

Loafers

Ik begon mijn zoektocht met het afspeuren van online shops, mijn favoriete bezigheid. Niet alleen omdat de collecties van Asos en Topshop gewoon prachtig zijn (ik wil eigenlijk alles hebben). Maar ook omdat ik écht geen zin had om mezelf met dat regenachtige weer door de stad te slepen. No way José! 

Een paar drukken op de knop verder en onderstaande beauties verschenen in beeld. Ik zou ze bestellen samen met een paar bijpassende wanten die ik in dezelfde shop had gezien.

Loafers

Na het zien van deze loafers ontstond er meteen al een probleempje. Want 1: de muiltjes waren 95 euro. En dat is best een groot bedrag voor een student in de maand december, met niets minder dan een zaterdagbaantje. Dus wat deed ik: ik besloot eventjes te wachten tot ná december. Dan had ik weer wat geld, in plaats van dat ik het uitgaf aan cadeautjes. Hierdoor ontstond probleem 2. Nog geen week later bekeek ik de loafers nog eens - doe ik dagelijks als ik iets heel graag wil hebben - en wat bleek: SOLD. Doei loafers en doei leuke dalmatiërprint.

Dus ging de zoektocht verder. Na een kijkje bij COS die nog niet open was, besloot ik mezelf eerst een half uur te vermaken in de Kalverstraat. Achteraf een goede beslissing. Want daar liep ik tegen een nieuw perfect paar aan. En wat hing er voor kaartje aan? Vier letters beginnend met een S? Geen SOLD, maar SALE! Achttien euro en ze zitten heerlijk. Ik denk dat het zo moest zijn.

Loafers

Door: Yanis (http://secret-fa.com/)

Deel dit artikel
Back to top