Fashion

Danie Bles: de lancering van mijn Style Guide

Deze week vertelt Danie alles over de lancering van haar tweede Style Guide. Dankzij het zonnige weer, de toplocatie en de leuke, aanwezige fashion crowd was het een enorm succes. Ook zit ze alweer tot over haar oren in nieuwe projecten. Deze styliste zit nooit stil!

Ik heb enorm genoten van de lancering van mijn nieuwste Style Guide. Hoewel ik uiteindelijk op de cover van het blad sta draait zo’n dag totaal niet om mij. Vanaf ’s ochtends vroeg was ik al druk met alle voorbereidingen. De paspoppen, de goodiebags, de hapjes; stiekem komt er veel bij kijken. Tijd om met mezelf bezig te zijn, had ik dan ook niet. Natuurlijk had ik wel een zomerse outfit uitgezocht.

J

Ik vond het zo lief dat al mijn klanten weer mee wilden werken aan de gids.

Naast alle modemensen waren mijn aanstaande en mijn cookie Florian er natuurlijk ook. Joris was trots en heeft de gids meteen helemaal gelezen en vindt hem ook alweer beter dan de vorige. Florian had geen idee wat er aan de hand was. Hij genoot vooral van de cupcakes en dat daar nu een Louis Vuitton logo’tje opstond, dat zal hem natuurlijk niet interesseren.

J

Ik kreeg veel complimentjes over mijn oorbellen, die staan overigens ook in de gids!

De producties die in het teken stonden van de stijl van enkele van mijn klanten (Lieke van Lexmond, Nicolette van Dam en Charlotte Sophie) vind ik heel erg mooi. En ook de vakantiebestemmingen en de daarbij passende kledingstijlen zijn leuk geworden. In de Style Guide laat ik voor het eerst ook mijn kledingkast zien, aan de hand van een gave fotoserie.

H

Leontine met de nieuwe gids.

Na de lancering ben ik gezellig met het team, dat zo keihard heeft gewerkt aan de gids, gaan eten. En toen ik ’s avonds in bed lag, was ik in gedachten alweer bezig met de nieuwe gids, die volledig in het teken van trouwen zal staan.

Ik hoop dat deze gids goed ontvangen wordt en dat we nog veel meer Style Guides kunnen maken. Het zou leuk zijn als mensen uiteindelijk een volledige serie van mijn Style Guides in de kast hebben staan, want in mijn ogen zijn het wel echt gidsen die je bewaart. Zelf heb ik ook talloze style guides; over Rachel Zoe, Louis Vuitton en de Little Black Dress. Mijn kast staat er vol mee; heerlijk!

H

Het seizoen is duidelijk weer begonnen. Er zijn weer veel openingen en lanceringen. Vorige week was ik bij de opening van de Babassu spa in Amsterdam.

Inmiddels zit ik alweer tot over mijn oren in de nieuwe projecten. Moodboards maken voor Marco Borsato’s tour, Sylvie kleden voor Let’s Dance (en dus iedere woensdag naar Duitsland), een shoot met Nikkie voor Cosmo. En natuurlijk ben ik de nodige voorbereidingen aan het treffen voor mijn huwelijk van aankomende zomer. Zo ga ik vanavond een lijst met muziek samenstellen. We krijgen een live band en dj’s op ons huwelijk; zo leuk! Binnenkort meer daarover...

H

Met mijn cookie bij de lancering van B by Bridget.

Hoe leuk is het trouwens dat Natasha Poly met haar Nederlandse vriend gaat trouwen? Nikkie Plessen zal bij het huwelijk aanwezig zijn; ik heb voor haar dan ook al een mooi jurkje uitgezocht.

K

Natasha Poly gaat trouwen met haar Nederlandse vriend!

Tot over twee weken!

Veel liefs,

Danie

Ps. Mijn nieuwste online magazine ByDanie staat weer online!

Deel dit artikel
Back to top