Beauty

ZIEN: een hoop nieuwe beautyproducten + nieuwe ontdekkingen

Wij nemen altijd maar al te graag een kijkje naar de nieuwste producten. Vaak zijn de formules nóg beter en nóg fijner dan eerst en daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. We hebben alles even doorgespit en we delen graag onze favorieten, net gelanceerde, producten met jullie. 

Dior zal altijd één van onze lievelingsmerken blijven. Het Franse merk heeft laatst een nieuwe lijn gelanceerd met onder andere een stappenplan voor een goedverzorgde huid en een aantal mooie lipsticks. 

Ze noemen het 'Het Sorbet programma'. Dit zijn drie simpele stappen waarmee jij je huid alles kan geven wat het nodig heeft. Het begint met een Sorbet Water waarmee je de huid hydrateert en in balans brengt. Deze lotion voelt heel zacht aan en trekt snel in. Als je last hebt van een droge huid, dan ben je er na het gebruik van dit product snel weer vanaf!

Stap twee is het aanbrengen van de bijbehorende crème. Ook deze is erg fijn als je last hebt van een extreem droge huid. Er zitten onder andere kalmerende ingrediënten in, waardoor het ook voor de gevoelige huid een fijn product is. De laatste stap is de oogcrème. Dit is wondermiddeltje voor het verminderen van donkere kringen. De crème heeft een verkoelend effect en is ook erg fijn om je wimpers en wenkbrauwen mee te verzorgen. 

Naast dit fijne 3-stappenplan, heeft Dior ook de Dior Addict Lacquer Plump gelanceerd. Deze lipsticks hydrateren je lippen en zorgen voor een volumineus effect. De lippeninkt voelt fris aan en blijft tot wel acht uur zitten. Daarnaast is het ook nog eens geweldig vormgegeven! Ook hebben ze nog drie klassieke nagellakjes aan de collecties toegevoegd. 

Ook voor de mannen hebben we er een fijne lancering tussen zitten. Dior is namelijk met een nieuwe versie van het parfum Sauvage gekomen. Dit luchtje is fris en tegelijkertijd erg krachtig. Het is een onmiskenbare geur die mannelijkheid en een goede verzorging uitstraalt. Hiernaast hebben vele L'Oréal merken weer nieuwe producten op de markt gezet. Onder andere Redken heeft een heerlijk haarmaskertje gelanceerd die je als kapje op je hoofd zet. Zo kunnen de ingrediënten goed inwerken en wordt er geen haar overgeslagen.

Het merk slaat ook zeker de mannelijke doelgroep niet over. Redken komt namelijk met een haarlijn speciaal voor mannen, genaamd Brews. In de producten zit bier verwerkt en dit is zeker niet alleen maar voor de 'leuk'. Bier is een ingrediënt die de huid en het haar voedt en verstevigd. Verder zijn de producten zachtaardig en daar zijn wij altijd voor!

Biolage blijft ook zeker niet achter! Ze komen namelijk met een 100% natuurlijke shampoo en conditioner. Er zitten geen siliconen, parabenen en sulfaten in de producten, waardoor het voor 99% afbreekbaar is. Dit is natuurlijk goed voor het milieu en ook goed voor jouw haar. Hoe natuurlijker, hoe beter!Kérastase verblijdt ons met een fijne spray die je instantly een mooi beachy effect geeft. Ook hebben ze een olie toegevoegd aan de collectie, die je haar intensief voedt. Dit product zorgt ervoor dat je haar gaat stralen en weer heerlijk zacht aanvoelt. 

Met de Rebel Push Up van L'Oréal creëer je gemakkelijk een volumineus kapsel, zonder dat het stijf aanvoelt. Het product is fijn in gebruik en geeft je in een handomdraai een mooie haarstijl die de hele dag blijft zitten. 

Ook de olie van Decléor is vernieuwd en better than ever. Dit serum hydrateert de huid intensief en heeft een rustgevend effect. De olie voelt heerlijk zacht en laat je huid gelijk stralen. Je hoeft bij dit product niet bang te zijn dat je last krijgt van een vettige huid, want het trekt goed in en zorgt voor een goede balans. 

Last but not least heeft Lancôme een paar mooie make-upproducten gelanceerd. De collectie bevat veel felle kleuren en nodigt je daarmee uit om creatief te zijn met je look. Van gele oogschaduw tot een felblauwe nagellak, het zit ertussen! Het is misschien wat gedurfder dan je gewend bent, maar de mogelijkheden zijn eindeloos! Beeld: Fashionscene

Deel dit artikel
Back to top