Fashion

& Other Stories nu online verkrijgbaar!

De afgelopen maanden hebben we je lekker gemaakt met het eerste lookbook en een eerste preview filmpje, maar nu kunnen we de collectie  van & Other Stories ook daadwerkelijk shoppen. Over een echte & Other Stories winkel beschikt Nederland nog niet, maar sinds vandaag kunnen we het luxe zusje van H&M online shoppen op Stories.com

Maar er is meer goed nieuws. Vandaag is namelijk ook de & Other Stories store op de Regent Street in Londen geopend. Dus heb jij een tripje naar Londen op de agenda staan, breng dan zeker een bezoekje aan de & Other Stories winkel bestaande uit verdiepingen. Voor nu: online shoppen geblazen!

Het nieuwe fashion merk & Other Stories biedt vrouwen een uitgebreide collectie schoenen, tassen, accessoires, beauty en ready-to-wear kleding om een persoonlijke stijl of 'story' te creëren. De lijnen zijn divers en variëren van mannelijke pasvormen tot feminine chic. De collecties worden ontworpen in de creatieve ateliers in Parijs en Stockholm en het is de bedoeling om wardrobe treasures te designen met oog voor detail en aandacht voor kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Deel dit artikel
Back to top