Fashion

vanRoedel talent blog: Will Falize

vanRoedel is een jong en ambitieus bedrijf in de creatieve industrie met een breednetwerk van creatief talent: van modeontwerpers tot fotografen en van grafische vormgevers tot regisseurs. Deze week nemen we je mee naar de set van fotograaf Will Falize. Hij werkt met zijn gebroken voet gewoon door en mocht voor ontwerpster Irene Heldens twee modellen fotograferen. 

Fotografie Campagne Irene Helden by Will Falize

Wat is nou de mooiste setting om te fotograferen? Natuurlijk aan zee omdat daar in de verte de vogels vliegen tegen woeste winden van de zee. En vooral als Irene Heldens wederom een prachtige culturele collectie uit de mouw heeft geschud.

Ik moest het productie team wel nog even overtuigen om de shoot te laten plaatsvinden vlakbij het terrein van een surfdorp aan zee in Scheveningen. Daar staat namelijk mijn camper waarin ik als avonturier woon en reis. De camper zou als productie wagen fungeren zoals op filmsets in Amerika. Ik had er zin in!

Camper Scheveningen

De modellen waar we die dag mee samenwerkten waren Ovo en Shona Lee Gal. Ovo werd afgelopen maand belicht op de online pagina van de Italiaanse Vogue en Shona Lee Gal is these days bijna in elk Nederlands modetijdschrift te bewonderen. De meiden sloten heel erg goed aan bij het thema: ik zag het meteen al helemaal voor me met die Afrikaanse prints en stoffen. Ik wilde de sfeer van “ An African Dream” overbrengen door een prachtige Afrikaanse achtergrond aan de foto’s toe te voegen.

model Ovo Model Shona Lee Gal

Voordat we aan de slag konden moesten de meiden in de make-up. Daarna is het zoeken naar de juiste kledingsets en dan begint het proces van samenwerken op zoek naar chemie. De kunst is om elkaar te vinden, een bepaald gevoel op te roepen en precies op dat moment een foto te maken die dat beeld vereeuwigd.

Die dag was de chemistry sterkt te voelen op de set. Doordat we met z’n allen gedreven waren met geestdrift, hebben we een fantastisch resultaat geboekt waar we trots op kunnen zijn.

Campagne Irene Helden

Behold, Will Falize

www.willfalize.com

Deel dit artikel
Back to top